OM MIG


Ledelse og kultur hænger sammen

Som leder er det vigtigt at være opmærksom på kulturen i virksomheden. Når strategien skal implementeres, bør man overveje, hvad der skal fastholdes og hvad man bør forandre. Ellers er sandsynligheden for at opnå de opstillede mål i strategien meget lille.

SUSANNE JEPSEN FÆRCH

Salg, kundefokus og dermed en forretningsorienteret tilgang til HR og ledelse har altid været en naturlig del af mit ledelsesmæssige felt.

 

Jeg har mere end 25 års erfaring som leder på flere niveauer og mere end 10 års erfaring med udvikling og gennemførelse af forskellige undervisningsforløb. Herudover er jeg erfaren bruger af personlighedsværktøjer både på individ og organisationsniveau.

 

Efter sammenlagt mere end 25 års ansættelse i både offentlige og private virksomheder etablerede jeg mig som selvstændig konsulent i august 2019.

 

Karrieren og mine valg af job har altid været styret af, at arbejde med menneskers og organisationers potentiale. At flytte mennesker fra A til B på en måde, så de bagefter fremstår med en følelse af personlig udvikling og overblik over deres position i virksomheden. Det er en stor motivationsfaktor for mig, og det er kernen i de ydelser, jeg tilbyder i min virksomhed i dag.

 

Jeg har solid erfaring med udvikling af undervisningsforløb, procesledelse, facilitering, afholdelse af workshops, samt 1:1 sparring af ledere på alle niveauer.


MIN UDDANNELSESMÆSSIGE BAGGRUND ER:

  • Master, Innovation og kreative læreprocesser (MA KREA). Aalborg Universitet.
  • Erhvervspædagogisk diplomuddannelse (DEP). VIA University Århus
  • HD i Organisation og strategi (HD(O)). Aalborg Universitet

 

Som person kendetegnes jeg ved at være proaktiv og resultatorienteret med god dømmekraft og tilpasningsevne til alle niveauer i en organisation. Min tilgang til omgivelserne er forretningsorienteret med et godt humør. Jeg tager udgangspunkt i hverdagen og derigennem analyserer jeg mig frem til den særlige DNA, den enkelte virksomhed har.

 Det skal give mening

Forandring og læring skal give mening, og vi skal behandle hinanden respektfuldt. Det kræver, at vi har mod til at være imødekommende, ærlige og nærværende overfor hinanden – uanset hvor man er placeret i en organisation.